Shimogamo House : By Edward Suzuki Associates

Posted on November 28, 2010

0


File under:

“To be able to see green from every room”—such was all that the client requested.

In order to meet this demand as well as to enable the residents to feel a sense of spaciousness in the rather small 360 square meter corner lot tightly flanked on two sides by neighboring houses, the long applied concept of “Interface” was again used here.

READ MORE>>Shimogamo House : By Edward Suzuki Associates.

Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates

Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates
Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates

Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates

Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates

Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates

Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates
Photo © Courtesy of Edward Suzuki Associates
Posted in: House Design