House in Lille / Saison-Menu Architectes

Posted on September 12, 2010

0



© Stéphane Chalmeau

French photographer Stéphane Chalmeau shared with us this 200 sqm house designed by Saison-Menu Architectes in a narrow site in Lille, France. It features a wooden first floor that merge with the exterior fence, and brown boxes-like volumes on the second floor, creating a wide terrace on top.

© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
© Stéphane Chalmeau
floor plans
axo

via:archdialy
Advertisements